Billetbestilling

BESTILLING  SE NEDERST PÅ SIDEN

Cafe Ludvig

Glæd jer til forestillingen Cafe Ludvig der opføres

Torsdag den 28. oktober kl. 19,30
Fredag den, 29. oktober kl.19,30
Søndag den 31. oktober kl. 19,30
Mandag den 1. november kl. 19,30

Stykket handler om helt almindelige mennesker, vi alle kender så godt, har hørt om eller har set på et eller andet tidspunkt i vores liv.

Vi møder en broget skare af mennesker, der med hver deres personligheder tegner livet og hverdagen på Café Ludvig der, som sine gæster, har set bedre tider. Med ironi og skarpe bemærkninger udrulles gæsternes skæbner og selvom det umiddelbart ser sort ud, skimtes der alligevel håb og lys forude.

Billeder fra prøverne på Cafe Ludvig

 

 

 

Indholdsteatret   GÆSTEOPTER

13.oktober kl. 19,30

Billetter: 90kr.

Indholdsteatret præsenterer
“AUDITION”
Laura er som de fleste wannabe skuespillerinder – hun ønsker at være berømt, og for at være berømt, må du lide til auditions.
Så da hun deltager i en audition på en ‘must-have’, karriere-skabende rolle, ved hun ikke at instruktøren, Stella, har meget stærke holdninger om, hvordan skuespilleren skal testes, og hvad der bør og ikke bør siges og prøves.
Stella skubber til Lauras mentale, fysiske, følelsesmæssige og etiske grænser.
Tæt på hendes sammenbrud, bliver Laura udsat for alkohol, vold, narkotika og noget, grænsende til psykisk terror som en del af sin audition, alt sammen så Stella kan finde svaret på et spørgsmål. Hvor langt vil en skuespillerinde gå for at få rollen?
Dette kraftfulde drama fra Londons undergrundsteatre er både hårdtslående og strittende. Det giver en både antydende og afslørende indsigt i den undersøgende og den undersøgtes tankegang og viljestyrke.
Forestilling den 13. oktober
Billetter kr 90,00

 

På Det lille Teater kan der betales kontant og med Mobile Pay.

Det lille Teater støttes af: 

Sønderjysk Kultur

Der kan bestilles billetter via nedestående, 

 samt tlf. 74 65 37 67 

 

 

Der er lukket for kommentarer.